Vi kan meget mere end Fysioterapi, prøv akupunktur, massage med mere

Behandling

Hos Fysioman har vi mange slags behandlinger, både med forskellige former for massage, fysioterapeutiske redskaber og alternative behandlingsformer som akupunktur og Cupping.

Andre behandlingsformer

Mennesker er forskellige og derfor skal vi kunne behandle forskellige kroppe. Vi har et bredt udvalg af behandlings metoder som til sammen skal give dig en effektiv behandling

cupping

Moving cupping

Cupping er blevet meget populært efter OL i Rio 2016, vi anvender to cupping metoder og hvilken afhænger af årsagen til vi anvender dem. cupping løsner bindevævet hurtigt og smertefrit

Akupunktur

Akupunktur

Her anvendes sportsakupunktur. Det vil sige at akupunkturen kun anvendes til at løsne muskulaturen, der oftest er mere effektivt end massage. I klinikken anvendes akupunkturen oftest som ekstra hænder, hvis en person har ondt over flere led, bliver akupunktur og massage kombineret.

Kinesiotape

Kinesiotape

Kinesiotape er en behandlingsform som ikke står alene, dette anvendes hvis du har en skade og skal skåne den. Men årsagen til problemet skal altid findes, fremfor bare at tape sig ud af problemet. Kinesiotape findes i mange forskellige typer og farver, uanset hvilken som anvendes har de samme funktion.

“Træningsøvelser skal kunne gøres i en reklamepause.”