Sportsmassage – Effektiv behandling i Herlev

 Book tid

 

Sportsbehandling

Om du har ømhed eller decideret sportsskader vil sportsmassage være løsning for at få dig Skadesfri.

En sportsmassage bliver oftest anvendt til at forebygge eller fjerne de fleste sportsskader og i kombination med fysioterapi undgår du tilbagefald.

Vi har en bred erfaring med diverse sportsgrene, men for at forstå hvordan din skade sker, kræver det at vi har en forståelse for hvilke skadesrisiko der er forbundet med din sport.

Vores primære sport er Taekwondo, men har flere års erfaring med blandt andet svømmere. Selvom du ikke dyrker sport vil en sportsmassage i kombination med fysioterapien være en god kombination til at få dig skadesfri igen. Træner du andre sportsgrene vil vores behandlere hurtigt anvende deres anatomi til at forstå typiske skader i din sport.

Sportsskader

På hjemmesiden vil der løbende komme blogindlæg hvor du kan læse om diverse skader: Tennisalbue, musearm, svømmerskulder, løberknæ, springerknæ, springerhofte, fibersprængning og meget mere

Derudover vil der løbende på vores Facebook og youtube kanal komme videoer som kan afhjælpe dine skader. MEN har du en skade anbefales det dog altid du søger en professionel istedet for at selv diagnosticere, for du hurtigst muligt for den bedst mulige behandling.

Effektiv behandling for alle!

Sportsmassage er ikke kun for sportsfolk. Grunden til man oftest nævner sportsfolk er fordi de har et hård ensidigt arbejde som de dyrker næsten hver dag. De fleste har en arbejdsuge på 37 timer fordelt over 5 dage, allerede her bør man være ligestillet med sportsfolk i adgang til behandling.

Den skade jeg oftest ser i klinikken er “kontorskuldre”, dette er ikke en bestemt diagnose men man ser den så meget  at arbejdsmiljøviden har laver deres egen artikel om denne skade

“Elitebehandling til alle”

Så selvom du ingen sport dyrker, eller bare laver lidt på hyggeplan, er sportsmassage for alle der har specifikke problemstillinger og ønsker behandling for dette.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Som med alle vores behandlingsformer vil Fysioman altid forsøge at give dig den bedst mulige behandling.

Behandlingen vil altid starte forsigtigt for jeg kan varme musklerne op, og palpere mig frem til de forskellige årsager til dine smerter, derefter vil jeg gå mere i dybden.

En sportsmassage vil jeg oftest lave udspænding af dine muskler da jeg har erfaring at udspænding kombineret med massage giver en hurtig lindring af muskel spændingerne. Hvis jeg syntes det vil hjælpe dig, kan massagen blive kombineret med træningsterapi eller med andre af vores behandlingsformer.

“Det behøver ikke gøre ondt for at være godt”

Nogle steder vil du opleve at en sportsmassage har tanken det skal gøre ondt før det gør godt. Dette er ikke min tanke, det behøver ikke gøre ondt, men er du meget spændt vil dette selvfølgelig være svært at undgå.

Jeg vil foretrækker at massagen er lidt blødere for at du bedre kan slappe af, for går du og spænder unødigt grundet smerter oplever jeg at folk bare rykker problemet til et andet sted.

 

Varighed af en behandling

Det er frit hvor lang tid du ønsker at få behandling, dog vil jeg anbefale til en behandling mod sportsskader at du minimum booker 45 minutter.

Jeg vil heller ikke kunne svare på præcis hvor mange gange du skal komme, det kommer an på hvor godt din krop tager mod behandlingen og hvor hurtigt den kommer tilbage til det dårlige mønster.

book tid her