Danmarks mesterskaberne i Massage - Fysioterapi

Danmarks mesterskaberne i Massage

Casper Regel

Jeg har masseret siden jeg var på mit første massage kursus som 14 årig på ungdomsskolen, arbejdet fuldtid med det de sidste 4 år, nu har jeg besluttet mig for at teste min måde at massere på med de bedste i Danmark.

Det at stille op gør at jeg har mere fokus på min massage og gør hvad jeg kan for at forbedre den, derfor har jeg et godt tilbid for at få så mange forskellige at træne min massage på.

TILBUDDET

Jeg tilbyder de første 15 minutters massage helt gratis.

Synes du at 15 minutter er for kort tid kan du tilkøbe ekstra tid for kun 100 kr på 15 min

Tilbuddets priseksempler

15 minutters massage gratis

30 minutters massage 100 kr

45 minutters massage 200 kr

60 minutters massage 300 kr

Hvilken type massage

Til Danmarks mesterskaberne stiller jeg op i to discipliner fysiurgisk og freestyle massage

Fysiurgisk massage

Denne massage form stammer fra sverige og i de fleste lande kaldes det derfor Svensk massage, men i Danmark kaldes det fysiurgisk massage og er den mest hyppige massageform herhjemme. Det er en massage form med faste tryk og cirkulære bevægelser.

Freestyle massage

I denne kategori får jeg lov at anvende alle de typer massage jeg kender, samt bruge de hjælpemidler jeg har. I min freestyle massage kombinere jeg massage, akupunktur, cupping og bruge min fysioterapeutisk redskaber som mobilisering osv.

Cupping

Der findes to typer den ene sætter man cupperne på flere punkter i kroppen og lader dem virke der i ca 20 minutter for at øge blodgennemstrømning. Den anden type kaldes moving cupping hvor jeg bevæger en silikone cup og kroppen for at løsne bindevævet samt mindske cellulitis (appelsinhud)

Akupunktur

Jeg anvender den type akupunktur som kaldes sportsakupunktur, denne type akupunktur er til at løsne muskulatur og sættes i triggerpunkter, hvor de skal virke i ca. 25 min.

Hvordan kan jeg få sådan en massage

Dette Tilbud er begrænset og du skal have booket senest den 9. marts og det eneste du skal er at gå ind på vores booking site ved at trykke på book nu knappen

Har du problemer med at booke kan du skrive til mig på mail kontakt@fysioman.dk eller kontakte mig på telefon 61310154

social position