Fysioterapi uden henvisning - Fysioterapi

Fysioterapi uden henvisning

Fysioman er en lille klinik med fokus på fysioterapi og massage, vi anvender andre behandlingsformer som akupunktur og kinesiotape, men uanset hvilken behandlingsform vi laver vil prisen være uændret. Denne artikel vil beskrive hvorfor man ikke kan få betalt behandlingen via sygesikringen sammentidig  fortæller denne artikel også de fordele der er ved vi ikke kan.

 

Kan jeg bruge henvisning fra lægen?

Vi oplever mange som spørger “kan jeg bruge min henvisning?”, desværre kan vi på nuværende tidspunkt ikke tage mod henvisningerne fra lægen.
hvad betyder en henvisning fra lægen ?
De fleste mennesker går til lægen når de oplever smerter i kroppen, dette anbefaler vi også man gør, mener lægen skaden er slem nok til man kan få et behandlingsforløb. Dette behandlingsforløb kan så blive helt eller delvist betalt via sygesikringen som vi betaler via skatten.

De fleste får brug for denne henvisning når de er i et forløb i sundhedsvæsenet, hvis man er ved at blive undersøgt for diverse skader eller har været operet.
Normalt har argumentet mod de klinikker som tilbyder behandlinger dækket af sygesikringen været at der er for lange ventetider, men fra den 1. juli 2018 blev der lavet nye regler på området, men nu skal man efter operationer komme til genoptræning inden for 7 dage, kan kommunen ikke dette har du frit valg på fysioterapeut klinik.
Så ud fra denne nye regel er det muligt at anvende en henvisning hvis de klinikker som har ydernummer ikke har tid til at tilbyde dig behandling er det en mulighed at få behandling hos os.

Hvorfor kan Fysioman ikke bruge henvisninger

Vi kan godt bruge henvisninger, da vi kan læse lægens vurdering af din skade, det kan være godt til at få anden fagproffesions ideer med og nogle gange går man med lægens tankegang og andre gange må man gå en helt anden retning.
Hos Fysioman kan du ikke få dækket din behandling via sygesikringsbeviset, det er ikke fordi vi ikke vil, men vi kan ikke og det vil vi prøve at komme nærmere ind på.
Vi har fastsat vores pris i den billige ende af hvad fysioterapeuter normalt tager og derudover er der en lang række muligheder for at få nedslag i prisen.
Hvordan kan man få dækning af sygesikringsbeviset?
Man kan få dækket op til 40% af behandlingens pris, hos de fysioterapi klinikker som har lov til dette. Disse klinikker er også underlagt at arbejde under overenskomst, dette gør at de har regler for en fast prissætning så du er sikker på prisen på din behandling, dog kan man se mange måder de prøver at få ekstra penge, ved eks. gebyrer på nåle, leje af lagen mm. Er man udenfor denne overenskomst kan man selv vælge prissætningen på behandling, så på trods af vi har frit valg ligger vores priser meget tæt på de regulerede priser. Hos os bliver prisen billigere ved køb af længere tid, derudover har vi mange rabatmuligheder som du kan læse mere om og der er ingen skjulte gebyrer, du får altid en fast lav pris hos Fysioman.

Hvorfor vælge Fysioman ?

Vi skriver denne artikel for at fortælle at de klinikker som har et ydernummer ikke nødvendigvis er et kvalitetskrav men blot en indikation på de har købt sig retten til dette ydernummer.
Vi vælger selv vores prissætning og vi forsøger at sætte vores priser rimeligt og vi har forskellige måder hvorpå du kan gøre det endnu billigere. Vi har også valgt at det ikke skal koste ekstra hvis vi laver andre ydelser som eksempelvis kinesiotapening eller akupunktur. Vi vil altid sørge for at du får den bedste behandling til en fornuftig pris.

Da vi ikke har en lind strøm fra det offentlige vil vi sørge at hver enkelt klient får en god oplevelse med vores behandling, vi kender hinandens styrker og specialer og derved vil vi sørge for at du får den bedste behandling. Vi arbejder også på at have et stort behandler fællesskab hvor vi er forskellige typer behandlere, ved at vi er udenfor kan det også ske vi anbefaler alternative medicinsk behandlinger, som vi har prøvet på egen krop, læst om eller fået forklaret af vores samarbejdspartnere.

“hos Fysioman gør vi hvad vi kan for at du får den bedste behandling”

Hvad gør Fysioman anderledes?

Vi er en klinik med fokus på manuel terapi, det betyder vi primært arbejder med vores hænder og anvender det håndværk som fysioterapi og massage er. Der findes mange hjælpemidler som kan gøre det nemmere for behandleren, men uden man ved præcis hvad man gør, vi vil i alle behandlinger have hands on på vores klienter for at vi kan mærke forbedringer i vævet.
Vi sørger for der hver dag er akuttider, så står du og mangler en fysioterapeut skal du ikke vente uger for at få en tid hos os.
Fysioman er en lille klinik og det gør at vores behandlere kender hinanden, kender hinandens styrker og begrænsninger og derfor ved vi også hvis den anden behandler er bedre til at løse netop dit problem. Fordelen ved dette er vi ikke har nogen intern konkurrence, vores mål er at hjælpe dig til at blive skadesfri.

social position