Fysioterapi, træning og Mulligan ideele til genoptræning og behandling

Behandling

Hos Fysioman har vi mange slags behandlinger, både med forskellige former for massage, fysioterapi, Mulligan og alternative behandlingsformer som akupunktur og Cupping.

Træningsterapi

Vi mener at alt kan trænes med træningselastikker og derfor tilbydes træningsprogram ud fra dette. Skal du træne for markeret krop, bedre holdning eller skadesforebyggelse står vi klar til at lave træningsprogrammet.

balance og stabilitet

Stabiltetstræning

Stabilitetstræning har til formål at træne stabilitet over et eller flere led. Når der trænes stabilitetstræning er fokus på at gøre øvelserne ofte, så du vil normalt blive bedt om at træne hverdag.

“Hellere udføre én øvelse korrekt end 10 forkerte”

træning med vægt

Styrketræning

Styrketræning vil blive tilrettelagt ud fra din problemstilling, vi tilpasser træningen så du får mest muligt ud af den, uanset dit niveau vil vi gøre dig stærkere.

træning med elastik

Holdningskorrigerende

Det er svært at vende sin krop til en ny holdning og derfor vil man oftest i starten blive korrigeret med eksempelvis kinesiotape. Du vil oftest få 1-2 øvelser som skal udføres få relativ hurtigt.

“Træningsøvelser skal kunne gøres i en reklamepause.”

knæ undersøgelse

Sportstræning

Vi tilbyder en sportsundersøgelse, hvor vi finder dine styrker og svagheder. Sportsundersøgelsen anvendes til videre forløb for at undgå træning eller træningsoptimere.

crosstrainer cardio

Genoptræning

Træning hvis man har haft en decideret skade eller vil undgå en specifik skade.

mor og barn

Forældre/barn holdtræning

Vi tilbyder forældre/barn holdtræning for børn i alderen 0 – 6 mdr, samt 6 – 12 mdr.

Mulligans koncept

Mulligans koncept er en behandlingsform som er god mod nedsat bevægelighed, stive led og smerte ved bevægelse, behandlingen skal være smertefri og øjeblikkelig.

Nedsat bevægelighed i nakken

Nedsat bevægelighed i nakken kan skyldes flere ting og være årsag til hovedpine. Det kan ske at du har en forskubbet nakkehvirvel. En forskubbet nakkehvirvel kan ske på mange måder og der skal oftest overraskende lidt til.

Knækker nakken ofte?
En af grundene til at du knækker nakke kan skyldes at dine nakkehvirvler er let forskubbede. Ligesom med nedsat bevægelighed er det noget som kræver få behandlinger og i kombination med hjemmeøvelser vil du hurtigt opdage at du ikke behøver knække nakken så ofte.

Nedsat bevægelighed i skulderen

Skulderen er det mest komplicerede led i hele kroppen, så der kan være mange årsager til nedsat bevægelighed i skulderen. En af årsagerne kan være dårlig holdning som medfører skulderen falder frem og mindsker plads i skulderleddet. Typisk vil der ved nedsat bevægelighed også være stærke smerter.

Ved brug af Mulligans koncept kan vi hjælpe med at rette dit led på plads mens du lærer at bevæge den, hvilket bør hjælpe på smerten og bevægeligheden. Mulligans koncept bliver  kombineret med en grundig undersøgelse om skadesårsager og hjemme øvelser til at øge bevægelsen, samt styrke øvelser til at træne stabilitet og styrke omkring skulderleddet.

Tennisalbue

Har du tendens til at få tennisalbue og prøvet de standardiserede øvelser både udstrækning og styrke øvelserne, men du fortsat får tennisalbue gentagende gange. Kan dette skyldes at dine underarms knogler kan være let forskubbede, med lidt hjælp kan vi lære dine muskler at stabilisere knoglerne så skaden ikke kommer igen.

Seneskedehindebetændelse ved håndleddet

Seneskedehindebetændelse er en bred skades betegnelse og kan være mange steder. Hvis du får smerter omkring tommelfinger siden, smerten kommer typisk ved løft af genstande.Typisk vil man få af vide af lægen man skal holde den i ro og købe en håndledsskinne for at aflaste hånden yderligere.Vi er enige i at aflastning vil være en god start, men hjælper dette ikke eller er svært med arbejdet, kan Mulligans koncept hjælpe på hurtig lindring.

“Træningsøvelser skal kunne gøres i en reklamepause.”