Massageundervisning for par - Valentinsdags tilbud

Massage undervisning for par

Hos Fysioman afholder vi massageundervisning for par, hvor man får eneundervisning af vores behandler. I vil modtage 3 timers undervisning hvor i hver især vil få ca 1 time og 25 minutters fuld kropsmassage og have redskaberne til at fortsætte hjemme.

Velvære massage

velvære massage er mere end bare at nusse det kræver et fast men blidt tryk og fokus på rytme og flow i ens massage.

Du vil i løbet af undervisningen lærer at man godt kan tage lidt fat og det stadig er afslappende.

I vil blive taget igennem nogle af de mere wellness agtige massage områder, hvor folk som ikke får wellness massage oftest neglicere, på trods af det bare er virkelig behageligt.

Ansigt- og hovedbundsmassage

Ansigtsmassage

Ansigtsmassage er noget de fleste mænd springer over, men de ved ikke hvad de går glip af, en ansigtsmassage er en god måde at slappe af i hovedet og ansigtsmusklerne.

Spændte ansigtsmuskler kan fører til spændingshovedpiner og kæbe problemer og ved have lidt fokus på de mange muskler i ansigtet vil du opdage hvor afslappende og afstressende det er.

Alle har prøvet at være hos frisøren og mærke hvor rart det er når de vasker ens hår og nogle er bedre til at implementere hovedbundsmassage imens også. Nu får I chancen for at lærer at give en rigtig god hovedbundsmassage så i kan lindre hinandens hovedpiner og frustrationer.


Lær at tage fat

De fleste par fortæller at kvinden ikke kan tage hårdt nok fast, samt at hvis hun tager hårdt fat vil hun hurtigt få ondt i armene.

Til vores massageundervisning vil du lærer at tage teknikker til hvordan du kan tage hårde fat uden at det belaster dine fingre og hænder på samme måde. Vi oplever tit parene bliver overrasket når de har masseret i omkring 90 minutter uden de føler sig trætte.

Du vil lærer hvordan du skånsomt bruger fingrene, knoerne og albuerne, alle disse værktøjer skal både kunne bruges til at massere i dybden samt lave en behagelig massage. Når vi massere bruger vi ikke princippet “no pain, no gain”

Det praktiske

Olier

Hos Fysioman anvender vi økologiske mandelolier uden parfumer, vi mener ikke der er behov for at smørre kroppen ind i parfume. vi vil ganske kort snakke om olier hvad skal man være opmærksom på og kan man lide vores olie kan man købe den i klinikken.

Hvad er vigtigt med olier

Når man skal købe en olie er der forskellige ting man skal være opmærksom på

  1. typen af olie: mandel, abrikos og kokos er de almindelige
  2. hvordan føles den

Som i kan se på den lille liste er der meget som er lagt til behandleren om hvad de kan lide.

mandel og abrikos olie:

Mandel og abrikos olier kan fås i alle prisklasser da det er en af de mest hyppigt brugte olier. Disse to typer olier minder om hinanden da de begge oftest sælges som fast olier og er flydende, begge er relativt lugtfri. Det kræver oftest nogle forsøg at finde den olie man synes bedst om og det er ikke sikkert man er til samme typer af olier.  Men får man muligheden for at smørre den ud på huden skal man have fornemmelsen af at huden suger olien til sig, køber man olien for billigt vil man føle at olien ligger sig på huden og bare ligger ovenpå.

Kokos olie

Kokosolie er blevet meget populært som værende en olie der har mange gavnlige virkninger. Kokosolie er nemmere at sikre sig den er naturlig, da man kan købe den helt naturlig. Kokosolie er primært fast så man skal varme det op i hånden, dette ser mange som en ulempe da det er nemmere med mandel og abrikos. På AM massage skole hvor jeg tog min uddannelse anvendte vi kun kokosolie og man mærker også hvor dejligt det er at smørre ud i huden, man behøver heller ikke store mængder. Gode kokosolier er nemme at finde, man kan finde dem i sit dagligvare marked, og blot bruge det samme som anvendes til spisning. jeg mener hvis du må tage det ind i kroppen må du nok også tage det på kroppen. i klinikken sælger vi ikke kokos olie da priserne er så lave i supermarkederne.

Hvad skal jeg medbringe ?

Når vi afholder par undervisning eller bare giver massage er alt med i prisen og derfor skal du blot møde op vi har lagener, håndklæder mm.

Så det eneste du skal gøre nu er at booke en tid

social position